Vant kontrakt om å forvalte 126 boliger

Selskapet vant den offentlige anbudskonkurransen. Boalliansen er med som underleverandør på forretningsførselen. Daglig leder i Vestaksen Eiendomsforvaltning, Vegard Bråta, er godt fornøyd med kontrakten.– En slik avtale er viktig for selskapets videre utvikling og vekst, sier Bråta.

Vestaksen Eiendomsforvaltnings virksomhet omfatter forvaltning av næringseiendommer, boligsameier, bygårder og parkeringskjellere for en rekke kunder på Østlandet, spesielt på aksen fra Oslo til Kongsberg. Selskapet, som har hatt en fin vekst etter starten i 2018, påtar seg de fleste oppgaver innenfor kommersiell og teknisk drift, også brøyting, strøing og flytting av brakkerigger.

 Vår ambisjon er å yte førsteklasses tjenester og ligge i front når det gjelder moderne og miljøvennlige arbeidsprosesser og utstyr. I konkurransen om oppdragene for boligstiftelsen har vi fått en fin bekreftelse på at vi er på god vei dit vi ønsker å være.

Tildelingen var basert på en samlet vurdering av pris, systemer, kapasitet og forståelse av leveransen, sier selskapets eiendomsforvalter, Camilla Johne. Boligene, som Vestaksen Eiendomsforvaltning nå får ansvaret for, er fordelt på åtte eiendommer. Oppgavene som inngår i avtalen, er forvaltning, forretningsførsel, leietakeroppfølging, vaktmestertjenester, rehabilitering, teknisk oppfølging, vedlikeholdsplaner m.m.

– Dette er en avtale som passer oss perfekt. Boligene ligger svært sentralt i vårt nedslagsfelt, avtalen spenner over alle oppgavene og fagene vi arbeider innenfor og styret i Drammen Boligstiftelse er en profesjonell oppdragsgiver, avslutter Camilla Johne.

Hun ser fram til å utføre oppdraget sammen med samarbeidspartner Boalliansen i Drammen.