Selskapet

Aksen AS, tidligere Vestaksen Eiendomsforvaltning, ble etablert i 2017. Våre eiere har lang erfaring og bred kompetanse innen eiendomsforvaltning og drift av eiendom, og vårt geografiske nedslagsfelt er i aksen Drammensområdet – Oslo – Telemark/Vestfold.

Aksen AS tilbyr skreddersydde forvaltningsløsninger for næringseiendommer og boligsameier. Våre erfarne vaktmestere har kunden i fokus og vi strekker oss gjerne det lille ekstra for at du som kunde skal være fornøyd år etter år. Vi påtar oss de fleste oppgaver innenfor kommersiell og teknisk drift, og i dag forvalter vi ca. 145 000m2 næringsbygg i tillegg til bygårder og sameier med til sammen ca. 550 boenheter.

Våre typiske kunder er profesjonelle eiendomsaktører og boligsameier som ønsker en leverandør som føler eierskap til eiendommene de forvalter. Vi jobber hardt for å møte våre kunders krav og forventning til kvalitet. Derfor blir våre løsninger tilpasset hver kundes ønsker og behov.

En godt og riktig forvaltet eiendom vil over tid ha mindre ledighet, bedre økonomi og verdiutvikling enn det generelle markedet.

Våre dedikerte og dyktige ansatte har bred kompetanse innen de fleste fagfelt for teknisk drift og vedlikehold av eiendom. Hos oss er all nødvendig kompetanse samlet i egen organisasjon, og vi har derfor mindre behov for å innhente tredjepartstjenester. Dette gjør at vi til enhver tid har full kontroll på kvaliteten vi leverer.