Arne Hagen blir ny daglig leder i Aksen

Aksen AS, som har sin hovedvirksomhet innenfor eiendomsforvaltning på Østlandet, har ansatt Arne Hagen som ny daglig leder.

– Ansettelsen er et ledd i selskapets vekstplaner og videre forretningsutvikling i takt med eiendomsbransjens behov. Avtroppende leder og medeier i selskapet, Vegard Bråta, går over i stillingen som eiendomssjef, heter det i en melding fra selskapet. Han er klar på at Hagen er riktig person til å lede selskapet videre.

– Jeg er veldig godt fornøyd med at Arne takket ja til jobben. Han bringer med seg solid erfaring fra bygg, anlegg- og eiendomsbransjen, og har svært gode lederegenskaper. Arne vil garantert bidra til å utvikle og styrke selskapets posisjon videre i et spennende marked, uttaler Bråta.

Hagen kjenner selskapet fra tidligere, og han har klare ambisjoner om videre vekst og utvikling.

– Jeg har stor tro på de selskapet og de mulighetene som ligger foran oss, og jeg vil trekke frem våre ansatte som vår største styrke. Det er summen av hva vi skaper som team som sørger for høy kvalitet og fornøyde kunder. Vi går spennende tider i møte hvor utvikling og nytenkning innenfor teknologi og bærekraftig løsninger er avgjørende for være i front sammen med våre kunder. Vi har en klar ambisjon om å befeste vår posisjon ytterligere, sier Hagen i meldingen.

Arne Hagen kommer også inn på eiersiden i Aksen AS, sammen med dagens eiere som er Rune Isachsen (gjennom Rune Isachsen Holding AS) og Vegard Bråta (gjennom Svene Industrier AS).